Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
1
 • Gabriel Jesus 31'
 • Mohamed Salah 13'

De Bruyne laat met zeldzame penaltymisser na om Man City winst te bezorgen tegen Liverpool

Premier LeagueDe heropstanding van Man City leek ingezet. Met kapitein Kevin De Bruyne in de hoofdrol. Op zijn assist wiste Jesus de snelle opener van Salah op penalty uit, daarna dwong ‘KDB’ zelf een penalty af. Alleen miste De Bruyne. Naast. Geen 2-1, waarna de furieus geopende topper uitdoofde. Liverpool (17 op 24) moet Leicester met een puntje meer en Tottenham naast zich dulden, Man City blijft hangen met een magere 12 op 21. 

4 reacties

 • Polutnik Ronald

  9 maanden geleden
  Met 340.000 € per week kun je zelfs ook een penalty missen of niet soms . Iemand met 5000€ had de bal er misschien wel in gestampt . Daaraan ziet ge dat het voetbal overbetaald is .
 • Patrick Verbelen

  9 maanden geleden
  Nog nooit zoveel voetbal gezien, als tijdens deze pandemie.Waanzin!!
 • Noah Eycken

  9 maanden geleden
  Jota is een Portugees
 • Khalid Elouahabi

  9 maanden geleden
  Een heel zwakke debruyne passes kwamen zelden toe
 1. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”
 2. “De Bruyne boekt sneller vooruitgang dan we dachten": Guardiola hoopt op Rode Duivel tegen PSG
  Premier League
  1

  “De Bruyne boekt sneller vooruit­gang dan we dachten": Guardiola hoopt op Rode Duivel tegen PSG

  Raakt Kevin De Bruyne fit? Dat is de hamvraag voor de halve finale van de Champions League van volgende week woensdag tussen Manchester City en Paris Saint-Germain. Nadat eerder deze week uit een scan al bleek dat er geen bijkomende structurele schade aan de enkel is, leven de ‘Citizens’ op hoop. Guardiola, gisteravond na de 1-2 bij Aston Villa: “Kevin voelt zich al stukken beter.”