REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

De Bruyne als trendsetter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contractonderhandelingen

Premier LeagueEen nieuwe trend lijkt ingezet. Kevin De Bruyne ging deze week op z’n eentje aan tafel zitten met technisch directeur Txiki Begiristain. De inzet? Een nieuw contract. Ook Raheem Sterling (26), ploegmaat van De Bruyne bij Manchester City, is nu zonder makelaar de onderhandelingen opgestart. Niet even straf als onze landgenoot, want Sterling laat de gesprekken nog verlopen via zijn eigen agentschap. 

5 reacties

 • Giuseppe Casto

  1 maand geleden
  Het einde van een makelaar?
 • Paul Jadel

  1 maand geleden
  Hopelijk hebben veel spelers nu de reactie om die maffia (op misschien enkele goed menenden na) de deur te wijzen. Dat is mensenhandel.
 • eddy morien

  1 maand geleden
  Die makelaars zijn echt niet nodig. Die verdienen veel te veel (en dan nog vooral in het zwart) op de kap van de spelers. Een goede advocaat is veel beter en goedkoper.
 • Bert De Bruin

  1 maand geleden
  Met een nieuw contract moet je op de punten en komma's letten en bij verlenging van een contract niet want dan staan ze al op de juiste plaats en rest er enkel de financiele kant te bespreken en in te vullen. Daar heb je inderdaad geen makelaar, adviseur of manager voor nodig.
 • Michel Vandewiele

  1 maand geleden
  Groot gelijk al die makelaars, dat is gewoon mensenhandel. Dat ze ander werk zoeken ipv geld te verdienen op de kap van een ander.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge