De allerbeste in de Premier League: Kevin De Bruyne haalt het van Mo Salah in strijd om Speler van het Jaar

Premier LeagueOpnieuw een erg mooie individuele accolade. Kevin De Bruyne is verkozen tot beste Speler van het Seizoen in de Premier League. De Rode Duivel laat Mo Salah, die andere topfavoriet, achter zich. Het gaat om een poll bij de fans, een expertenpanel en de twintig clubkapiteins. 

52 reacties

 • Carlos Coltrane

  2 weken geleden
  Luc Hermans, ook Messi is altijd zichzelf gebleven ( sterker nog, zelfs heel saai buiten het veld, maar wel sympathiek) , maar won wel 6 keer de gouden bal. Dus daar heeft het niks mee te maken. Voor mij had ook de Bruyne de gouden bal mogen winnen, want ook ik vind hem de beste middenvelder van de wereld. Sterker nog de beste middenvelder die België ooit heeft gehad in de history. Maar deze prijs heeft Kevin dubbel en dwars verdiend, chapeau !
 • Liliane Vervliet

  1 maand geleden
  Verdiende winnaar!
 • Kristine Delacourt

  1 maand geleden
  Niet alleen de beste maar ook de sympathiekste. Proficiat, Kevin!
 • Luc Hermans

  1 maand geleden
  Hij is gewoon de beste, had gouden bal al gewonnen als hij geen gewone gast was gebleven. Respect Kevin door jezelf te blijven.
 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  En hier durft men De Ketelaere met hem te vergelijken. Komaan zeg!
 1. Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwarmende manier
  Play
  Buitenlands voetbal
  19

  Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwar­men­de manier

  Jürgen Klopp bevestigde vrijdag al dat Divock Origi Liverpool zal verlaten. “Ik verwacht een speciaal afscheid. Waar hij ook gaat, hij zal succesvol zijn”, klonk het. Dat speciaal afscheid kreeg Origi ook. Na de laatste wedstrijd tegen Wolverhampton maakten de spelers een erehaag voor onze landgenoot. Ook de fans zongen hem toe, Klopp gaf hem een dikke knuffel. Origi genoot.
 2. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
  Buitenlands Voetbal
  3

  OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

  De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.