AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Daar zijn de voorzichtige vingers richting Ronaldo: is de sterspeler mee verantwoordelijk voor de malaise bij Man United?

Premier LeagueEen verhaal in de Britse media over schapen in zijn achtertuin. De aankondiging van de tweeling die hij met zijn Georgina verwacht op een voorpagina. In de alles vermorzelende aandachtsindustrie rond de Premier League moet ook de oppermagneet vechten voor zijn spotlights. Wat is nu eigenlijk het aandeel van Cristiano Ronaldo in de malaise bij Manchester United?

 1. Weer zo’n weergaloze lel: Youri Tielemans scoort nieuwe wereldgoal voor Leicester
  Play
  Premier LEague
  8

  Weer zo’n weergaloze lel: Youri Tielemans scoort nieuwe wereldgoal voor Leicester

  Wow, Youri Tielemans. Of hij nu in de basis bij de Rode Duivels moet of niet: wereldgoals blijft hij losjes uit de kuiten schudden in de Premier League. Onze landgenoot scoorde voor Leicester City met een weergaloze volley tegen Everton. Barnes zette in de slotminuten de 0-2-eindstand op het bord. Beide teams staan zo na 14 speeldagen op 14 punten in de lage middenmoot van het klassement.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 3. Na zware aanvaring zet Brighton-coach deur weer op een kier voor Leandro Trossard: “Ik denk niet dat ik een fout heb gemaakt”
  Play
  Premier League
  47

  Na zware aanvaring zet Brigh­ton-coach deur weer op een kier voor Leandro Trossard: “Ik denk niet dat ik een fout heb gemaakt”

  Na de vlammende woordenwisseling nu de verzoenende taal. Als we Brighton-trainer Roberto De Zerbi op zijn woord mogen geloven, dan staat Leandro Trossard (29) nog niet helemaal buitenspel bij zijn Engelse club. De Rode Duivel stuurt aan op een transfer. En botste nadien zwaar met zijn coach. “Sorry voor deze situatie”, zegt De Zerbi. Ook zonder zijn sterspeler blijft Brighton winnen.