Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © REUTERS

Cristiano Ronaldo drie jaar lang voor 288.000 euro opgelicht

Premier LeagueDrie jaar lang voor maar liefst 288.000 euro worden opgelicht door een reisagent. Het gebeurde Cristiano Ronaldo tussen 2007 en 2010. Ook zaakwaarnemer Jorge Mendes en gewezen Man United-aanvaller Nani werden opgelicht. 

18 reacties

 • Kris Schrijvers

  1 maand geleden
  Flauw reacties hier. Iedereen weet toch dat hij veel aan goede doelen geeft . Oplichting is oplichting, maakt niet uit of je veel verdient.
 • Hubert Creus

  1 maand geleden
  Pffff... de reactie van sommigen. Als je nu 1€ of 10 tallen miljoenen €, het is en blijft jou geld en niemand heeft het recht je op te lichten. Het is en blijft diefstal nog erger oplichting en misbruik van vertrouwen.Nog dit indeed hij verdient miljoenen maar ieder van ons die de kans zou hebben doet hetzelfde, bij sommigen is het pure jalousie denk ik.
 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Dit is toch een teken dat deze rijke voetballers hun kapitaal of hun geld niet goed beheren doordat ze pas na jaren zien dat ze opgelicht zijn .
 • FRITS VERSTRAETEN

  1 maand geleden
  Het gaat niet over zakgeld en over enkele minuten werken het gaat over bedrog oppakken deze fraudeurs en ook bij de gewone mensen,het gerecht is veel te mals deze personen die hele gezinnen in de afgrond kunnen sturen
 • Mark Daniels

  1 maand geleden
  Schandalig…zware gevangenisstraffen!