Pril liefdesgeluk in december 2013, toen Courtois als keeper van Atlético samen met Marta een thuismatch van Genk bijwoonde.
Volledig scherm
Pril liefdesgeluk in december 2013, toen Courtois als keeper van Atlético samen met Marta een thuismatch van Genk bijwoonde. © BELGA

Courtois niet langer samen met zwangere vriendin

Thibaut Courtois en zijn Spaanse vriendin Marta Dominguez zijn al sinds september vorig jaar geen koppel meer. Dat nieuws dook het voorbije weekend in de Spaanse pers op en wordt nu door de keeper van Chelsea bevestigd. De twee hebben samen een dochtertje Adriana en momenteel is Marta in verwachting van een zoontje Nicolás.

 1. Recordaantal van 40 coronagevallen in de Premier League bij laatste testronde
  Premier League

  Recordaan­tal van 40 coronage­val­len in de Premier League bij laatste testronde

  De Premier League had vandaag geen goed nieuws te melden van het coronafront. Tussen 28 december en 3 januari testten liefst veertig spelers of stafleden in de Premier League positief op het coronavirus. Het vorige record, bij de vorige testronde tussen 21 en 28 december, bedroeg 18 besmettingen. De Premier League koos ervoor nadien de spelers en stafleden elk twee maal per week te testen.
 2. Koningskoppel Zaha-Benteke rolt Chelsea in twee dolle minuten op, Ndidi vuurt kanonskogel af in het kruis

  Koningskop­pel Za­ha-Benteke rolt Chelsea in twee dolle minuten op, Ndidi vuurt kanonsko­gel af in het kruis

  Chelsea weet weer wat verliezen is, voor het eerst sinds 4 januari dit jaar (2-0 bij Tottenham) moesten de Blues vanmiddag in eigen huis verrassend het onderspit delven tegen Crystal Palace (1-2). Zaha en Benteke rolden Chelsea in twee dolle minuten op. Achtervolger Tottenham won wel (0-2 op het veld van Burnley dankzij goals van Dier en Son) waardoor de titelstrijd misschien toch nog spannend wordt. Manchester United, met Fellaini in de basis, bleef in eigen huis steken tegen West Bromwich Albion (0-0). Ndidi (ex-Genk) hielp Leicester City dan weer aan de zege met een wereldgoal tegen Stoke City (2-0).
 1. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp

 2. Vercauteren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"
  Play
  Jupiler Pro League

  Vercaute­ren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"