Pril liefdesgeluk in december 2013, toen Courtois als keeper van Atlético samen met Marta een thuismatch van Genk bijwoonde.
Volledig scherm
Pril liefdesgeluk in december 2013, toen Courtois als keeper van Atlético samen met Marta een thuismatch van Genk bijwoonde. © BELGA

Courtois niet langer samen met zwangere vriendin

Thibaut Courtois en zijn Spaanse vriendin Marta Dominguez zijn al sinds september vorig jaar geen koppel meer. Dat nieuws dook het voorbije weekend in de Spaanse pers op en wordt nu door de keeper van Chelsea bevestigd. De twee hebben samen een dochtertje Adriana en momenteel is Marta in verwachting van een zoontje Nicolás.

 1. PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abramovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  23

  PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abram­ovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair

  Zijn voetbalclub was zijn levensverzekering. Romans Rijk is nu uit. De Engelse overheid legde beslag op Chelsea FC, de voetbalclub die oligarch Roman Abramovitsj (55) na negentien jaar te koop had gezet . Een direct gevolg van de invasie van Rusland in Oekraïne. Het levensverhaal van weesjongen die verrees uit de assen van Sovjet-Unie. Van een schimmige miljardair die in het voetbal alles won. Is de man van teflon echt de kassier van Vladimir Poetin?