Romelu Lukaku en Chelsea-CEO Marina Granovskaia
Volledig scherm
Romelu Lukaku en Chelsea-CEO Marina Granovskaia © Chelsea FC

Coach Tuchel bevestigt: Lukaku mist seizoensopener door quarantaine na terugkeer naar grote liefde Chelsea

PREMIER LEAGUEHet heeft een beetje langer geduurd dan verwacht, maar Romelu Lukaku (28) heeft zijn toptransfer beet. ‘Big Rom’ trekt na twee jaar Inter terug naar zijn grote liefde Chelsea. De foto’s waren niet van de beste kwaliteit. Het exclusieve video-interview ontbrak. De officiële aankondiging van zijn recordaanwinst had iets ‘old school’. De vraag die sommige Chelsea-supporters zich een hele dag stelden, is door coach Thomas Tuchel nu toch beantwoord: Romelu Lukaku zit nog tot maandag in quarantaine.

46 reacties

 • Karine Roeland

  5 maanden geleden
  Niemand maar dan ook niemand is het waard om zo een immens bedrag te krijgen en zeker geen voetballertje
 • Jean Sabbe

  6 maanden geleden
  Je bent voor of tegen Romelu. Maar je kan niet ontkennen dat de man ballen aan zijn lijf heeft. Hij gaat de uitdaging aan daar waar velen voor het gemak zouden kiezen. Petje af.
 • Robert Thomassen

  6 maanden geleden
  Als wij maar gezond zijn en tevreden met wat wij hebben is al meer dan genoeg. Meer moet dat niet zijn. Geluk kan men niet kopen .
 • Gilbert Vermeersch

  6 maanden geleden
  Wat is het tof een goed voetballer te zijn, die hebben alleen maar grote liefdes. Wens onze beste aanvaller bij de RD veel goals toe.
 • eric debanne

  6 maanden geleden
  Bij Inter was het ook zijn grote liefde ...🙄 Alleen het geld is hun grote liefde voor de meeste spelers ! Echte clubspelers heb ge bijna niet meer !
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Amerikaanse Spurs-fans reizen 31 uur voor duel met Burnley om dan te ontdekken dat het niet doorgaat: “Dingen die een mens allemaal doet voor z'n club”
  Premier League
  1

  Amerikaan­se Spurs-fans reizen 31 uur voor duel met Burnley om dan te ontdekken dat het niet doorgaat: “Dingen die een mens allemaal doet voor z'n club”

  “Wat we allemaal niet over hebben voor de club waar we van houden", vertelde hij zaterdag nog. Een Spurs-fan besloot vanuit Dallas via Londen naar Burnley te reizen om Tottenham Hotspur aan het werk te zien. Na een 31 uur durende reis, met de nodige ontberingen, bleek het Premier League-duel afgelast vanwege hevige sneeuwval.