Romelu Lukaku en Chelsea-CEO Marina Granovskaia
Volledig scherm
Romelu Lukaku en Chelsea-CEO Marina Granovskaia © Chelsea FC

Coach Tuchel bevestigt: Lukaku mist seizoensopener door quarantaine na terugkeer naar grote liefde Chelsea

PREMIER LEAGUEHet heeft een beetje langer geduurd dan verwacht, maar Romelu Lukaku (28) heeft zijn toptransfer beet. ‘Big Rom’ trekt na twee jaar Inter terug naar zijn grote liefde Chelsea. De foto’s waren niet van de beste kwaliteit. Het exclusieve video-interview ontbrak. De officiële aankondiging van zijn recordaanwinst had iets ‘old school’. De vraag die sommige Chelsea-supporters zich een hele dag stelden, is door coach Thomas Tuchel nu toch beantwoord: Romelu Lukaku zit nog tot maandag in quarantaine.

46 reacties

 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Niemand maar dan ook niemand is het waard om zo een immens bedrag te krijgen en zeker geen voetballertje
 • Jean Sabbe

  2 maanden geleden
  Je bent voor of tegen Romelu. Maar je kan niet ontkennen dat de man ballen aan zijn lijf heeft. Hij gaat de uitdaging aan daar waar velen voor het gemak zouden kiezen. Petje af.
 • Robert Thomassen

  2 maanden geleden
  Als wij maar gezond zijn en tevreden met wat wij hebben is al meer dan genoeg. Meer moet dat niet zijn. Geluk kan men niet kopen .
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Wat is het tof een goed voetballer te zijn, die hebben alleen maar grote liefdes. Wens onze beste aanvaller bij de RD veel goals toe.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Bij Inter was het ook zijn grote liefde ...🙄 Alleen het geld is hun grote liefde voor de meeste spelers ! Echte clubspelers heb ge bijna niet meer !
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.