Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS
5
EINDE
0
 • Kevin De Bruyne 11'
 • Gabriel Jesus 14'
 • Phil Foden 53'
 • Sergio Agüero 71' 76'

City geeft titel extra glans: De Bruyne scoort en geeft assist, Agüero neemt in stijl afscheid van Etihad

Premier LeagueManchester City heeft zijn kampioenenseizoen in de Premier League in stijl afgesloten. De Citizens stuurden Everton met een forfaitscore terug naar Liverpool. Kevin De Bruyne scoorde en gaf een assist, Sergio Agüero was in zijn laatste Premier League-optreden voor City goed voor twee goals.

1 reactie

 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  DEBBAUT Danny Aguëro, een City icoon, neemt na 10 uiterst succesvolle jaren afscheid. Uitslag is ni belangrijk vandaag. Niemand scoorde meer doelpunten voor City en, bij uitbreiding, beste buitenlandse schutter in de P.L. Pep zal da klein manneke wel op passende wijze uitzwaaien. Liefst met de winning goal(s) in de komende C.L. finale. Dan wordt Keizer Kun onsterfelijk .. Succes man
 1. Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City
  Premier League

  Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City

  De meeste Rode Duivels staan al een week of langer weer op een oefenveld, maar vandaag hervatte ook Kevin De Bruyne de trainingen bij Manchester City. Pep Guardiola gunde de Speler van het Jaar in de Premier League een maand verlof na de uitschakeling op het EK. Tijd die hij kon gebruiken om de batterijen op te laden. Vorige zomer kon hij niet weg, omdat vrouw Michele hoogzwanger was van dochtertje Suri. De Bruyne heeft wel eens geklaagd dat hij sinds het WK in 2018 nauwelijks vakantie heeft gehad.