AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Chelsea in crisis na zware sancties tegen Abramovitsj: dreigt het einde van een grootmacht nu miljoenensponsors massaal dreigen af te haken?

Premier LeagueGezocht: Sugar Daddy. Zich aanmelden te: Fulham Road, SW6 1HS, Londen, Verenigd Koninkrijk. Nu Chelsea FC onder tijdelijk bewind van de Britse overheid staat en zijn eigenaar niet meer bij kan passen, zoekt de club naar geldschieters. De hoofdsponsor trekt zich tijdelijk terug. Een crisis uitgelegd met de financiële cijfers: hoe moet het nu verder met Chelsea? Dreigt er een faillissement voor een van de meeste succesvolle voetbalclubs? En hoe ziet de toekomst van Romelu Lukaku eruit? 

24 reacties

 • Rik Vrachten

  4 maanden geleden
  Hoeveel topclubs zijn in handen van dd superrijken ? Chelsea , City , PSG enz enz . Hoeveel traditie clubs zijn al meerdere keren zowat bankroet geweest en gered door hun overheid / stad = bv , Real Madrid ! Geef mij dan maar Bayern , i.v.m. de Duits wetgeving kan daar nooit een club in handen komen van één iemand !!
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Goeie zaak voor het voetbal ...! Dit was nooit een historische club Een topclub geworden dankzij het grote geld ( vuil )van die stinkende rijke pipo's Gedaan ermee geldig voor overal !
 • Benny Embrechts

  4 maanden geleden
  Zo stinkend rijke club dat ze nul komma nul buffer hebben
 • Norman Kamosi

  4 maanden geleden
  De sport dat is zoals in het leven,de rijken worden rijker en de armen worden armer, ik heb geen medelijden met Abramovitsj,hij is zoals de meeste miljonairs die een luxe leven leiden, terwijl er veel mensen het financieel moeilijk hebben, volgens mij is hij een aanhanger van Poetin,ik ben geen fan van Chelsea,maar hij moet de club en Engeland verlaten,kunnen de Engelse clubs dan geen voorzitter uit eigen land hebben dan?.
 • Wendy Vandereyken

  4 maanden geleden
  Goeie zaak. Weg met deze clubs die geen enkele traditie en verleden hebben als topclub, en enkel groot zijn geworden door het geld van hun malafide eigenaars. Hopelijk volgen er nog.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man City-Liverpool de nieuwe Clásico?
  Premier League
  2

  Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man Ci­ty-Liverpool de nieuwe Clásico?

  “A pain in the ass, all of the time.” De manier waarop Pep Guardiola zijn voornaamste rivaal omschrijft, laat weinig tot de verbeelding over. Engeland verlekkert zich op een epische tweestrijd tussen Man City en Liverpool op alle fronten. Een analyse van de groeiende rivaliteit tussen twee clubs, met een fles in de hoofdrol. Wiens succes wordt straks als mislukking gecast?