Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Benteke mag zich op de borst kloppen: slechts 52 spelers scoorden ooit meer in Premier League

Premier LeagueEen statistiek om te laten bezinken: in de geschiedenis van de Premier League, opgericht in 1992, hebben slechts 52 spelers meer goals gemaakt dan Christian Benteke. Zijn teller staat op 78.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Ex-Premier League-voetballer die nu bij La Louvière speelt, werkt al volop aan leven na profcarrière in de kunstwereld: “Voetballers zijn niet onwetend”
  Belgisch voetbal

  Ex-Pre­mier Lea­gue-voetballer die nu bij La Louvière speelt, werkt al volop aan leven na profcarriè­re in de kunstwe­reld: “Voetbal­lers zijn niet onwetend”

  Marc-Antoine Fortuné (39) kan terugblikken op een rijkgevulde carrière, met passages bij onder meer West Bromwich Albion en Wigan Athletic. La Louvière uit eerste nationale zou wel eens de laatste stap in de loopbaan van de man uit Frans-Guyana kunnen worden. Hij werkt dan ook al aan een project dat de wereld van voetbal kan combineren met een andere passie van hem: kunst.
 3. De Bruyne als trendsetter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contractonderhandelingen
  Premier League
  5

  De Bruyne als trendset­ter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contracton­der­han­de­lin­gen

  Een nieuwe trend lijkt ingezet. Kevin De Bruyne ging deze week op z’n eentje aan tafel zitten met technisch directeur Txiki Begiristain. De inzet? Een nieuw contract. Ook Raheem Sterling (26), ploegmaat van De Bruyne bij Manchester City, is nu zonder makelaar de onderhandelingen opgestart. Niet even straf als onze landgenoot, want Sterling laat de gesprekken nog verlopen via zijn eigen agentschap.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge