REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Newcastle United NEW
2
EINDE
2
Manchester City MCI
 • 25' Goal Jetro Willems
 • 88' Goal Jonjo Shelvey
 • Raheem Sterling Goal 22'
 • Kevin De Bruyne Goal 82'

Bekijk hier de geweldige raket van Kevin De Bruyne, die Man City wel niet voor puntenverlies kan behoeden

Premier LeagueElton John is fan. Kevin De Bruyne (28) is rocketman. Zijn geweldige uithaal volstond echter niet voor Manchester City op Newcastle. Duur puntenverlies, naar het beeld van het seizoen. Raspaarden zijn wat vaker ezels en dus moet zijn menner er wat harder aan sleuren. De Bruyne sleept City voort. Een derde titel op rij lijkt steeds verder weg. Een kloof elf punten straks?

2 reacties

 • Jos Verboven

  2 jaar geleden
  Wereldgoal? Heb zo al duizenden "wereldgoals" gezien. Vorige week nog van een ADO Den Haag speler.
 • Dirk Loockx

  2 jaar geleden
  Beste passing game middenvelder van de wereld momenteel. En qua trap techniek ook zeker top 3. Dat schot van zijn doelpunt had een zeer hoge moeilijkheidsgraad. Helaas zijn de ploegmaats bij City niet helemaal mee. Tot 2 keer toe kon er simpel op een assist van De Bruyne afgewerkt worden. Proficiat Kevin !
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.