Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Batshuayi start maar scoort niet: duwt Crystal Palace Benteke naar de uitgang?

Premier LeagueZowaar. Zo snel kan het gaan in het voetbal. Voor het eerst in twee maanden kreeg Michy Batshuayi nog eens een basisplaats bij Crystal Palace. Het grootste slachtoffer is Christian Benteke. Een poging om hem onder druk te zetten om toch nog andere oorden op te zoeken? Hij kwam niet eens van de bank.

3 reacties

 • eric de baene

  5 maanden geleden
  Die twee kunnen niet meer mee in Engeland het niveau is te hoog en zwaar voor hen Juist nog goed voor de Jupiler league ...!
 • karl van dyck

  5 maanden geleden
  Hallo media,ze laten die gewoon nog eens starten omdat dit in het huurcontract van Cleese staat,wie wil er anders een voetballer die ze nooit hebben zien voetballen. Zowel Chelsea als Crystal Palece willen van deze jongen af.
 • branda van den berg

  5 maanden geleden
  Tijd is voorbij voor alle twee
 1. De Bruyne als trendsetter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contractonderhandelingen
  Premier League
  6

  De Bruyne als trendset­ter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contracton­der­han­de­lin­gen

  Een nieuwe trend lijkt ingezet. Kevin De Bruyne ging deze week op z’n eentje aan tafel zitten met technisch directeur Txiki Begiristain. De inzet? Een nieuw contract. Ook Raheem Sterling (26), ploegmaat van De Bruyne bij Manchester City, is nu zonder makelaar de onderhandelingen opgestart. Niet even straf als onze landgenoot, want Sterling laat de gesprekken nog verlopen via zijn eigen agentschap.
 2. Ongekende taferelen: Man United-fans dringen Old Trafford binnen en eisen vertrek eigenaren, duel tegen Liverpool uitgesteld
  Play
  Premier League
  7

  Ongekende taferelen: Man Uni­ted-fans dringen Old Trafford binnen en eisen vertrek eigenaren, duel tegen Liverpool uitgesteld

  Ongekende taferelen voor aanvang van Manchester United - Liverpool in en om Old Trafford. Fans van Manchester United zijn bij het stadion bijeen gekomen om te protesteren tegen de Amerikaanse eigenaren. Tientallen fans zijn zelfs het stadion binnengedrongen. Ze zouden ook in de kleedkamers zijn geraakt waardoor het protocol rond corona is geschonden. De spelers verblijven lang in twee nabije hotels, tot ze even voor 18u te horen kregen dat de partij uitgesteld wordt.