Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters
Chelsea CHE
0
EINDE
1
Manchester City MCI
 • Gabriel Jesus Goal 53'

Autoritair City maakt statement op Stamford Bridge: mak Chelsea en Lukaku onderuit na doelpunt Jesus

Premier LeagueDe bus kwam een uur amper uit zijn parkeerplaats. Pas na een achterstand raakte Chelsea eindelijk onder de pressing van Man City uit en ging het mee voetballen. De Engelse kampioen smeerde de Champions Leaguewinnaar zijn eerste nederlaag van het seizoen aan.

10 reacties

 • eric debanne

  3 weken geleden
  Mie van gestel : heel juist verwoord de waarheid mag gezegd worden !
 • alfons moons

  3 weken geleden
  @ Mie : das er boenk op Mie ! Tegen Vliermaaltoot, Paturages, Scheldewinkele en Terhulpen lukt het vrij aardig het scoren !
 • Mie Van Gestel

  3 weken geleden
  @ Johan,eigelijk heeft hij niet gescoord,scheidsrechter had al gefloten vooraleer Rom het doelpunt maakte.Als hij blank was en blond haar moest hebben,en bij St Truiden moest gespeeld hebben,speelde hij nu in 3de klasse.
 • Johan Van loocke

  3 weken geleden
  Mannekes, Big Rom speelde niet zijn beste wedstrijd, maar scoorde toch weer, spijtig genoeg stond degene die de assist gaf buitenspel ... 1 feit is zeker : had Lukaku vroeger voor bvb St Truiden gespeeld ipv RSCA, en was hij blank met blond haar en blauwe ogen, hij veeel minder kritiek zou krijgen ...
 • eric debanne

  3 weken geleden
  Dikke proficiaat voor city en Kevin de Bruyne 👍 En deed lukaku in feit mee in deze wedstrijd ...🙄...? City was de beste ploeg overal
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Hartverwarmend: geblesseerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel
  PREMIER LEAGUE

  Hartverwar­mend: gebles­seerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel

  Een prachtig gebaar van Harvey Elliott. De 18-jarige aanvaller van Liverpool heeft gisteren in de uitwedstrijd bij Leeds United (0-3) zelf zeer waarschijnlijk zijn been gebroken na een tackle van de Nederlandse verdediger Pascal Struijk, maar eenmaal in het ziekenhuis gaf het Engelse toptalent zijn wedstrijdshirt en schoen weg aan een jongen die bij zijn wedstrijdje zijn arm had gebroken.