AFP
Volledig scherm
© AFP
Leicester City LEI
0
EINDE
2
Arsenal ARS
 • Gabriel Goal 5'
 • Emile Smith Rowe Goal 18'

Arsenal heeft genoeg aan sterk openingskwartier tegen Leicester, dat niet voorbij doelman Ramsdale geraakt

Premier LeagueSambi Lokonga heeft het Belgisch onderonsje in de Premier League gewonnen. Arsenal had genoeg aan een blitzstart en doelpunten van Gabriel en Smith Rowe. Tielemans en Leicester zagen Arsenal-doelman Ramsdale de show stelen met enkele knappe reddingen, het bleef 0-2.

2 reacties

 • flor hermans

  3 maanden geleden
  waar was madan krielemans
 • Danny Debbaut

  3 maanden geleden
  Opvallend is dat 8 van de 11 basisspelers maximaal 24 jaar zijn. De Gunners begonnen met een onwaarsch. 0/9 maar zijn vanaf match 4 gestaag aan het klimmen. Zelfs geen europees voetbal en net hun minder drukke kalender zal wel een "voordeel" zijn. De top 4 zal wel nog enk. jaren te hoog gegrepen zijn maar het siert de club resoluut de weg van de jongeren gekozen te hebben; haaks tegenover de meeste P.L. teams, bulkend van dure buitenl. sterren ..
 1. Van Dijk maakt eerste goal voor Liverpool in ruim veertien maanden, ‘Reds’ dollen met ‘Saints’
  Play
  Premier League

  Van Dijk maakt eerste goal voor Liverpool in ruim veertien maanden, ‘Reds’ dollen met ‘Saints’

  Virgil van Dijk heeft zijn eerste goal voor Liverpool gemaakt sinds 12 september 2020. De Nederlandse verdediger schoot in de 52ste minuut na een hoekschop van Trent Alexander-Arnold de 4-0 binnen tegen zijn oude club Southampton. Het bleef ook bij 4-0, waardoor Liverpool koploper Chelsea tot één punt nadert in de Premier League. De Blues ontvangen zondag Manchester United.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.