EPA
Volledig scherm
© EPA

Arsenal haalt zich lachers op de hand: eerst door monumentale blunder, nadien steelt Lacazette de show

Premier LeagueAuwtch. Arsenal speelde gisteren met het schaamrood op de wangen 1-1 gelijk tegen Burnley. Eerst beging Granit Xhaka (28) een verschrikkelijke blunder, waarna ook Alexandre Lacazette (29) de aandacht naar zich toe trok. De Fransman kreeg een trap en voegde er een hele dosis overdreven geschreeuw aan toe.

4 reacties

 • eric de baene

  1 maand geleden
  Arsenal is niet meer die grote club van vroeger helaas ...
 • Kevin Peigneur

  1 maand geleden
  Guy de grande, je kan dat helaas niet vergelijken. Als een wielrenner valt rijdt de rest van het peloton gewoon door. Dus als ie hij te lang blijft liggen wordt de kloof te groot. Voetballers trappen de bal buiten.
 • guy de grande

  1 maand geleden
  Zonder supporters wordt op veel velden toch show verkocht door stervende spelers die na een luide gil binnen enkele seconden weer herrijzen. Het zijn bleiters. Als ik wielrenners zie die vallen, opstaan en weer doorgaan,...
 • ronny cockuyt

  1 maand geleden
  Echt een super reactie ,dat zien we hier ook regelmatig, nog maar eens het bewijs waar ik altijd van zegt, voetballers proberen hun tegenstanders kaarten aan te naaien. Gelukkig is er nog geen volk op de tribunes ,want je zou wat horen van schreeuwende fans bij het betreden van de grasmat.
 1. “De Bruyne zal niet meer voor Real of Barça spelen, maar dat is niet erg”: Marc Degryse blij met contractverlenging
  Play
  Premier League

  “De Bruyne zal niet meer voor Real of Barça spelen, maar dat is niet erg”: Marc Degryse blij met contract­ver­len­ging

  “De contractverlenging van Kevin De Bruyne is een goede en logische keuze”, aldus onze analist Marc Degryse, die vindt dat De Bruyne momenteel nergens beter kan zitten. “Kevin zit bij de ploeg die dit seizoen de Premier League zal winnen en de komende jaren meedoet voor de eindzege in de Champions League. Hij is de koning in Manchester, werkt er graag samen met Guardiola en voelt zich er ook familiaal gelukkig. Als je ergens gewaardeerd wordt en je kan er sportieve successen boeken, teken je beter bij.”
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City