Everton kondigt Amadou Onana aan.
Volledig scherm
Everton kondigt Amadou Onana aan. © Everton

Amadou Onana maakt toptransfer en trekt voor vijf seizoenen naar Everton: “Ik kan enkel naar het WK als ik hier goede dingen laat zien”

Premier LeagueDe miljoenendeal is een feit: Amadou Onana (20) trekt naar Everton. De Premier League-club betaalt om en bij de 35 miljoen euro plus bonussen aan Lille OSC voor de middenvelder, die al debuteerde voor de Rode Duivels. 

3 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  De toekomst ziet er toch goed uit voor de Rode Duivels
 • Ayse Ozyasar

  2 maanden geleden
  Dat moet nog al een speler zijn
 • Jarne Timmermans

  2 maanden geleden
  Veel success Amadou. De Premier League is een heel andere koekebak dan Ligue 1. Nog maar eens een Belgisch talent dat veelbelovend kan zijn voor de toekomst!
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.