AFP
Volledig scherm
© AFP
Manchester City MCI
4
EINDE
0
Crystal Palace CRY
 • 26' 68' Goal John Stones
 • 56' Goal Ilkay Gündogan
 • 88' Goal Raheem Sterling

Als snelste ooit de top tien van beste passeurs in de Premier League in: De Bruyne heeft nieuwe mijlpaal beet bij City

Premier LeagueGeen speler in de Premier League die zijn cijfers benadert. Weinigen die zo perfect en gevarieerd passen. Kevin De Bruyne (29) zette zijn assistteller voor Man City tegen Crystal Palace op 100. Hij ziet het, hij voert het uit. Een passmaster voor de hall of fame. Bye bye Beckham.

7 reacties

 • Hugo Wouters

  2 jaar geleden
  Inderdaad de beste Belgische speler in het buitenland en ook in het binnenland. Een polyvalente speler, die op alle posities kan spelen, maar het best rendeert net achter de voorspelers. Leest het spel heel goed, kiest goed positie en wat een balgevoel en controle. Loopt dubbel zoveel kilometers op een match dan de soms wandelende spits die door de sport verslaggevers als beste Belg werd genoemd.
 • ROGER DEPREZ

  2 jaar geleden
  In Engeland op handen gedragen en de prijzen vliegen hem daar rond zijn oren en terecht maar in zijn eigen land nog altijd veel azijn pisser die het niet willen begrijpen dat hij de beste Belg ooit is en wat nog belangrijker is de compleetste voetballer in de wereld. Er is geen enkele speler in de wereld die op zo verschillende plaatsen kan spelen als Kevin.
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Wereldklasse
 • Wilfried Selders

  2 jaar geleden
  Kevin zonder twijfel de beste meest complete speler ter wereld! Jammer dat bij de uitreiking van die trofee andere belangen meespelen!
 • Gino Bogaert

  2 jaar geleden
  Een passeur is een veerman of smokkelaar..wat dit met voetbal te maken heeft weet ik niet.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
  Buitenlands Voetbal
  3

  OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

  De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.
 1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  17

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 4. Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar
  Time-Out
  13

  Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar

  Vliegt Cristiano Ronaldo straks met een nieuwe privéjet richting nieuwe club? De Portugese superster (37), die aan de clubleiding van Manchester United heeft laten weten graag te willen vertrekken bij een goed bod, wil zijn huidig privévliegtuig van de hand doen voor een groter exemplaar. Kwestie dat iedereen binnen het steeds groter wordende gezin-Ronaldo straks voldoende plaats heeft.