REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

45 miljoen voor Tielemans? Dat schrikt Leicester niet af

Premier LeagueDe poging om hem definitief vast te leggen komt er. Leicester City staat in nauw contact met Monaco over huurling Youri Tielemans, zaterdag weer goed voor een assist.

22 reacties

 • Erwin Van Roy

  3 jaar geleden
  Nico het is maar 45 miljoen euro. Stop net als veel mensen in Bef te rekenen. Maar een feit is dat iedereen die Tielemans afbreekt dqt enkel doet om zen paars verleden.
 • nico baelde

  3 jaar geleden
  Los van het feit of men voor of tegen Tielemans is zijn deze transfertprijzen van de pot gerukt. Bijna 2 miljard frank voor een speler die nog veel moet bewijzen, toch idioot???
 • Bert Verhaegen

  3 jaar geleden
  Alfons Moons zet Tielemans op een lijn met Kums, Gerkens, Heynen, Verstraete en verklaart om niet door de bril van Martinez kijken, maar door die van hem. Misschien zit daar het probleem. Pearl Pearl Pearl.
 • jacques weterings

  3 jaar geleden
  Frans mee eens. En dat wordt dan nog gesubsidieerd ook over de rug van de belastingbetaler.
 • Johan Planckaert

  3 jaar geleden
  heb Tielemans nog nooit iets speciaals zien doen. Zet er een man kort op en hij geraakt geen bal. Vgls mij veel te traag.
 1. “Ik at als een paard” en “kebab lust ik heel graag”: waarom ‘freak’ Haaland bij intrede Man City de kookploeg snel charmeert
  Play
  Premier League
  2

  “Ik at als een paard” en “kebab lust ik heel graag”: waarom ‘freak’ Haaland bij intrede Man City de kookploeg snel charmeert

  “Doe mij maar een omelet met kaas en ham.” De introductievideo die Manchester City deze ochtend vrijgaf rond de komst van Erling Braut Haaland, toonde meteen het enthousiasme van de Noorse spits bij het zien van het keukenteam van de Citizens. Het is een publiek geheim dat de 1m94 grote Haaland graag eet. En veel. “Ik at als een paard bij Molde.”