REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

45 miljoen voor Tielemans? Dat schrikt Leicester niet af

Premier LeagueDe poging om hem definitief vast te leggen komt er. Leicester City staat in nauw contact met Monaco over huurling Youri Tielemans, zaterdag weer goed voor een assist.

22 reacties

 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Nico het is maar 45 miljoen euro. Stop net als veel mensen in Bef te rekenen. Maar een feit is dat iedereen die Tielemans afbreekt dqt enkel doet om zen paars verleden.
 • nico baelde

  2 jaar geleden
  Los van het feit of men voor of tegen Tielemans is zijn deze transfertprijzen van de pot gerukt. Bijna 2 miljard frank voor een speler die nog veel moet bewijzen, toch idioot???
 • Bert Verhaegen

  2 jaar geleden
  Alfons Moons zet Tielemans op een lijn met Kums, Gerkens, Heynen, Verstraete en verklaart om niet door de bril van Martinez kijken, maar door die van hem. Misschien zit daar het probleem. Pearl Pearl Pearl.
 • jacques weterings

  2 jaar geleden
  Frans mee eens. En dat wordt dan nog gesubsidieerd ook over de rug van de belastingbetaler.
 • Johan Planckaert

  2 jaar geleden
  heb Tielemans nog nooit iets speciaals zien doen. Zet er een man kort op en hij geraakt geen bal. Vgls mij veel te traag.
 1. De Bruyne als trendsetter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contractonderhandelingen
  Premier League
  6

  De Bruyne als trendset­ter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contracton­der­han­de­lin­gen

  Een nieuwe trend lijkt ingezet. Kevin De Bruyne ging deze week op z’n eentje aan tafel zitten met technisch directeur Txiki Begiristain. De inzet? Een nieuw contract. Ook Raheem Sterling (26), ploegmaat van De Bruyne bij Manchester City, is nu zonder makelaar de onderhandelingen opgestart. Niet even straf als onze landgenoot, want Sterling laat de gesprekken nog verlopen via zijn eigen agentschap.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”