Illustratiebeeld. Een man krijgt een zogenaamde boosterprik in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. Een man krijgt een zogenaamde boosterprik in Antwerpen. © Tessa Kraan

Wanneer is het uw beurt voor een boosterprik? En wie is al ingeënt? Dit is de stand van zaken in elk van de 80 Vlaamse vaccinatiecentra

Hoever staan onze Vlaamse vaccinatiecentra met de boosterprik tegen het coronavirus? Wanneer kan u een uitnodiging verwachten? Hoeveel risicopatiënten zijn al opnieuw ingeënt? En hebben we nog genoeg vrijwilligers? Het Laatste Nieuws contacteerde al onze vaccinatiecentra en zocht het uit. Lees hier alles over de stand van zaken in uw gemeente.

  1. Celstraf met uitstel voor scoutsleider die naaktbeelden van 200 vrouwen deelde: “Vijf jaar lang wantrouwde ik iedereen, want ik wist niet wie erachter zat”
    PREMIUM

    Celstraf met uitstel voor scoutslei­der die naaktbeel­den van 200 vrouwen deelde: “Vijf jaar lang wantrouwde ik iedereen, want ik wist niet wie erachter zat”

    Een 27-jarige man uit Velm (Sint-Truiden) is vrijdag veroordeeld tot een celstraf van zes maanden met uitstel, nadat hij naaktbeelden van bijna 200 vrouwen en minderjarige meisjes openbaar had gemaakt. “Dat zijn daden ingrijpende gevolgen hadden, moet voor de beklaagde duidelijk zijn geweest”, luidt het vonnis, en toch vorderde de openbare aanklager vorige maand slechts een opschortende straf. Die straf is volgens de driekoppige rechtbank van Hasselt niet voldoende: “Dit soort beelden verspreidt zich razendsnel en leiden een lang leven op het internet.”
    Hasselt, Sint-Truiden