Halloweentocht in 2018
Volledig scherm
Halloweentocht in 2018 © Copyright : Geert De Rycke

Voor de Halloweenfans: waar kan je dit weekend griezelen, sidderen en beven in Vlaanderen?

Dit weekend is het Halloween en in heel Vlaanderen trekken mensen de straat op om te griezelen. Van enge wandeltochten tot uitgedachte horroravonden, er is voor ieder wat wils. Verkleed, geshminkt of zonder kostuum: wij maken een overzicht van waar je moet zijn voor de leukste Halloween-evenementen. 

5 reacties

 • Mario Adams

  4 jaar geleden
  Ik heb er geen probleem mee dat die traditie uit de VS is komen overwaaien, maar probleem is dat het weer té gecommercialiseerd wordt.
 • Tim Heye

  4 jaar geleden
  Geweldig! Ik hou veel meer van Halloween dan van het geforceerde kerstmis. De sfeer is gewoon zoveel beter. Commercie? Uiteraard, net als kerstmis, en vraag maar aan Walibi en Bobbejaanland hoeveel ze daarmee verdienen. Het maakt hun jaar goed.
 • Jos Indigne

  4 jaar geleden
  Zwarte Piet mag niet.....(kinderfeest) , maar deze angstaanjagende bebloede , mishandelende ,gruwelijke ,verminkte , wrede figuren ....oohhh jawel ..........
 • Patrick Duyck

  4 jaar geleden
  Een overroepen Amerikaans commercieel ding die hier nog nooit degelijke cijfers heeft opgebracht
 • DIRK VAN DESSEL

  4 jaar geleden
  Wat een veramerikaniseerde gewoonte
 1. Kurt (49) koopt zijn in 2009 gestolen Golf GTI terug voor 6.500 euro: “Mijn baby is terug thuis”
  PREMIUM
  1

  Kurt (49) koopt zijn in 2009 gestolen Golf GTI terug voor 6.500 euro: “Mijn baby is terug thuis”

  Surrealistisch. Het verhaal van Kurt Reygaert (49) valt niet anders te omschrijven. In april vond hij per toeval zijn in 2009 gestolen Golf 2 GTI Edition One terug op Facebook Marketplace. “Sorry, het dossier is verjaard. Niets meer aan te doen”, klonk het bij het parket van Waals-Brabant. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. “Nog twee jaar en je ziet ons weer cruisen”, doet Kurt, de ogen gevuld met gelukzaligheid, het verhaal hoe hij zijn ‘oude liefde’ weer in handen kreeg.
  Halle
 2. Celstraf met uitstel voor scoutsleider die naaktbeelden van 200 vrouwen deelde: “Vijf jaar lang wantrouwde ik iedereen, want ik wist niet wie erachter zat”
  PREMIUM

  Celstraf met uitstel voor scoutslei­der die naaktbeel­den van 200 vrouwen deelde: “Vijf jaar lang wantrouwde ik iedereen, want ik wist niet wie erachter zat”

  Een 27-jarige man uit Velm (Sint-Truiden) is vrijdag veroordeeld tot een celstraf van zes maanden met uitstel, nadat hij naaktbeelden van bijna 200 vrouwen en minderjarige meisjes openbaar had gemaakt. “Dat zijn daden ingrijpende gevolgen hadden, moet voor de beklaagde duidelijk zijn geweest”, luidt het vonnis, en toch vorderde de openbare aanklager vorige maand slechts een opschortende straf. Die straf is volgens de driekoppige rechtbank van Hasselt niet voldoende: “Dit soort beelden verspreidt zich razendsnel en leiden een lang leven op het internet.”
  Hasselt, Sint-Truiden