Halloweentocht in 2018
Volledig scherm
Halloweentocht in 2018 © Copyright : Geert De Rycke

Voor de Halloweenfans: waar kan je dit weekend griezelen, sidderen en beven in Vlaanderen?

Dit weekend is het Halloween en in heel Vlaanderen trekken mensen de straat op om te griezelen. Van enge wandeltochten tot uitgedachte horroravonden, er is voor ieder wat wils. Verkleed, geshminkt of zonder kostuum: wij maken een overzicht van waar je moet zijn voor de leukste Halloween-evenementen. 

5 reacties

 • Mario Adams

  3 jaar geleden
  Ik heb er geen probleem mee dat die traditie uit de VS is komen overwaaien, maar probleem is dat het weer té gecommercialiseerd wordt.
 • Tim Heye

  3 jaar geleden
  Geweldig! Ik hou veel meer van Halloween dan van het geforceerde kerstmis. De sfeer is gewoon zoveel beter. Commercie? Uiteraard, net als kerstmis, en vraag maar aan Walibi en Bobbejaanland hoeveel ze daarmee verdienen. Het maakt hun jaar goed.
 • Jos Indigne

  3 jaar geleden
  Zwarte Piet mag niet.....(kinderfeest) , maar deze angstaanjagende bebloede , mishandelende ,gruwelijke ,verminkte , wrede figuren ....oohhh jawel ..........
 • Patrick Duyck

  3 jaar geleden
  Een overroepen Amerikaans commercieel ding die hier nog nooit degelijke cijfers heeft opgebracht
 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Wat een veramerikaniseerde gewoonte
 1. Witwaspraktijken of slachtoffer van vriendschapsfraude? Vrouw (63) stort tot 169.000 euro door naar Facebookvriendje
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Witwasprak­tij­ken of slachtof­fer van vriend­schaps­frau­de? Vrouw (63) stort tot 169.000 euro door naar Facebook­vriend­je

  Een 63-jarige alleenstaande vrouw uit Ingelmunster heeft enkele jaren 169.000 euro doorgestort naar een man die ze had leren kennen op Facebook. Volgens het openbaar ministerie wist de vrouw dat er iets niet pluis was, maar dat ontkent ze. “Ik moest zijn loon doorstorten omdat er problemen waren op de plaats waar hij verbleef”, zegt de vrouw, die beweert dat ze het slachtoffer was van vriendschapsfraude.