Luc Goessens (54) van Wijndomein De 3 Fonteinen in Zottegem, Charis Kamoen van ‘Wijndomein Hoogstraten’ en Eddy Durnez (62) van ‘het Zeewientje’ in Middelkerke.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Goessens (54) van Wijndomein De 3 Fonteinen in Zottegem, Charis Kamoen van ‘Wijndomein Hoogstraten’ en Eddy Durnez (62) van ‘het Zeewientje’ in Middelkerke. © Lieke D'hondt/Peter Vanderveken/Pieterjan Neirynck

Ook in Vlaanderen worden topwijnen verbouwd: “Met dank aan het klimaat gaat onze regio mooie tijden tegemoet”

Een lekker wijntje bij het eten of op een goed terras. Eens een mooi wijndomein bezoeken in het buitenland. Velen van ons doen het weleens graag. Als we het over lekkere wijnen hebben, denken we vaak aan een chianti uit Italië of een bordeaux uit Frankrijk. Maar ook in Vlaanderen hebben we tal van wijnbouwers waar we terecht trots op mogen zijn. Onze reporters gingen op pad en waren benieuwd naar hun verhalen: van West-Vlaanderen tot de Antwerpse Kempen. Ontdek ze allemaal!

  1. Bij Bart (44) van dagbladhandel Odette ligt uw kans op Lottowinst opmerkelijk hoger: “Winnaar van 750.000 euro is de zesde grote pot uit mijn carrière”
    Malle

    Bij Bart (44) van dagbladhan­del Odette ligt uw kans op Lottowinst opmerke­lijk hoger: “Winnaar van 750.000 euro is de zesde grote pot uit mijn carrière”

    Nog maar veertien maanden is dagbladhandel en bakkerswinkel Odette in Westmalle open of de zaak heeft al een Lotto-biljetje met alle zes juiste cijfers verkocht. De winnaar is op slag 750.000 euro rijker. Voor uitbater Bart Rombouts (44) is het al de zesde keer dat er in een van zijn krantenwinkels een grote geldsom gewonnen wordt. “Er zijn zelfs klanten uit Nijlen of Lille die speciaal naar hier komen voor een Lotto-biljet.”