N253 Huldenberg
Volledig scherm
N253 Huldenberg © Dieter Nijs

HITTEBLOG. Felle onweersbuien veroorzaken overlast in Vlaanderen - KMI verlengt code rood voor Antwerpen en Limburg

Het wordt vandaag opnieuw heel warm bij maxima van 30 tot 35 of 36 graden. Het KMI meldt ook dat er steeds kans is op lokaal warmteonweer. Volg alle ontwikkelingen hieronder. 

4 reacties

 • Maria Vissers Cools

  5 maanden geleden
  Lap na een paar zonnige dagen spreekt men van te lage waterstanden. Als het dan eens regent moet het zo snel mogenlijk afgevoerd worden. Begrijpe wie kan
 • Gino Denil

  5 maanden geleden
  Wat een onzin over dat water besparen. Koffie wordt hier niet gekweekt dus je kan geen 130 liter water besparen in een week door elke dag een tas koffie minder te drinken. Hoogstens anderhalve liter. En je kan misschien mondiaal water besparen door iets niet te gebruiken of te eten. Maar dat moet je dan vervangen door iets anders waarvoor wel weer water nodig is.
 • Yelene dekann

  5 maanden geleden
  Mensen het is warm voor iedereen,het is niet aangenaam,breng begrip op voor elkaar,verdraag een beetje meer van elkaar en er is nog COVID,uiteindelijk lijdt iedereen onder de hitte en wil IEDEREEN verkoeling.Het is zo al moeilijk genoeg zonder de hitte en covid.Ik werk op een heel warm bureel zonder airco,dus wees lief en begripvol voor elkaar aub
 • Ronald Cardinald

  5 maanden geleden
  Wordt dat het nieuwe rage al het plezier van de mensen afpakken
 1. 23-jarige Katoo vermist in Kortenberg
  KORTENBERG

  23-jarige Katoo vermist in Kortenberg

  De 23-jarige Katoo Vanderborght is vermist in Kortenberg sinds donderdag. Child Focus vraagt om uit te kijken naar de vrouw van ongeveer 1,6 meter groot. De twintiger heeft een normale lichaamsbouw, grijze ogen en kort bruin haar. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een bril, groene skinny jeans met bloemenmotief en een bruine jas met ruitjes. Daaronder zou ze een donkerblauw T-shirt met het opschrift ‘Aloha Aloha’ dragen. Wie meent iets meer te weten, mag zijn getuigenis doorgeven via het telefoonnummer 116000.
 2. Vlamingen willen met zelfgemaakte boot van zeven vierkante meter Atlantische Oceaan over: “Overleven op gevriesdroogde voeding en gezuiverd zeewater”
  PREMIUM
  Kortrijk / Gent / Dendermonde

  Vlamingen willen met zelfgemaak­te boot van zeven vierkante meter Atlanti­sche Oceaan over: “Overleven op gevries­droog­de voeding en gezuiverd zeewater”

  De Kortrijkse ingenieur Gijs Vanden Bogaerde (32), botenbouwer Koen De Gezelle uit Gent (47) en de Dendermondse avonturier Jelle Veyt (34) zijn klaar om begin februari in hun zelfgemaakte roeiboot de Atlantische Oceaan over te steken. Een overlevingstocht van 7.000 kilometer, tussen Portugal en de Verenigde Staten, op amper zeven vierkante meter. Een strijd tegen de natuurelementen, maar ook en vooral tegen zichzelf.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo