Werken aan begraafplaats Ter Ruste op de Elverdingseweg opgestart.
Volledig scherm
Werken aan begraafplaats Ter Ruste op de Elverdingseweg opgestart. © Stad Poperinge

Werken aan begraafplaats Ter Ruste opgestart

In het meerjarenplan 2020-2025 van de stad Poperinge zijn heel wat middelen voorzien voor de vergroening van het openbaar domein. Dit jaar staat de opwaardering van de begraafplaatsen in deze ambitie centraal. De werken aan de begraafplaats Ter Ruste op de Elverdingseweg zijn ondertussen opgestart.

  1. Hoe fietsvriendelijk of -gevaarlijk is Ieper: “We willen én de veiligheid vergroten én het comfort verhogen, om zo Ieperlingen te overtuigen om vaker de fiets te nemen”
    PREMIUM
    Ieper

    Hoe fietsvrien­de­lijk of -gevaarlijk is Ieper: “We willen én de veiligheid vergroten én het comfort verhogen, om zo Ieperlin­gen te overtuigen om vaker de fiets te nemen”

    Je moet al ziende blind zijn om niet te merken dat het stadsbestuur inspanningen doet voor de fietsers in Ieper. Sinds het begin van de legislatuur werden al heel wat zaken verwezenlijkt. “We kunnen echter niet alles in één beweging aanpakken, praktisch noch financieel”, aldus de burgemeester. “Wij pleiten voor een beleid dat naast zichtbare ingrepen ook flankerende beslissingen neemt, zoals het invoeren van een zone 30 en het uitvoeren van extra snelheidscontroles”, aldus Jordy Sabels van oppositiepartij Groen Ieper. Ontdek de pijnpunten en plannen rond fietsen in Ieper, in het volgende deel van ons Fietsdossier West-Vlaanderen.