Interieurarchitecte Gaëlle Vervaeke (r.) van TUS Atelier en Lore Orbie van de webshop Kleine Paddestoel toveren het voormalige Brouwershuis in Reningelst om tot een pop-upstore.
Volledig scherm
Interieurarchitecte Gaëlle Vervaeke (r.) van TUS Atelier en Lore Orbie van de webshop Kleine Paddestoel toveren het voormalige Brouwershuis in Reningelst om tot een pop-upstore. © Gaëlle Vervaeke

Voormalig Brouwershuis huisvest nu pop-upstore: “Interieur, lifestyle en kinderkledij in een uniek pand”

PoperingeHippe spullen aan de man brengen in een pand met een verhaal: interieurarchitecte Gaëlle Vervaeke (34) deed het al eerder, toen ze haar webshop ‘TUS’ onderbracht in een gerenoveerde kapel uit 1859. Nu opent ze een pop-upstore in het voormalige Brouwershuis in Reningelst. Het gaat om de feestlocatie MOOD van Lore Orbie (28), die er ook kinderkledij van haar webshop Kleine Paddestoel aanbiedt.

 1. Bij biercafé Sint-Arnoldus stroomt zaterdag vers gerstenat door tapkranen, na lange sluiting: “Véél vaten vervallen, maar ik mag ze gratis omruilen”
  PREMIUM
  Ieper

  Bij biercafé Sint-Arnoldus stroomt zaterdag vers gerstenat door tapkranen, na lange sluiting: “Véél vaten vervallen, maar ik mag ze gratis omruilen”

  Net als heel wat mensen moest Alain Vansevenant, de uitbater van biercafé Sint-Arnoldus in Ieper, een klik maken tijdens de lockdown. “Zoiets doet wel iets met een mens. Ik heb me eenzaam gevoeld.” Geruggensteund door de brouwerij waarmee hij werkt en zijn trouwe medewerkers vliegt hij er zaterdag weer met volle goesting in. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Westhoek kan je hier lezen.
 1. Terrassen op zeedijk kreunen onder hevig onweer: klanten vluchten in allerijl weg
  Play

  Terrassen op zeedijk kreunen onder hevig onweer: klanten vluchten in allerijl weg

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den