POPERINGE De Kunstacademie Poperinge, de bibliotheek en de diensten cultuur en milieu slaan de handen in elkaar tijdens de Dag van het Park. Er was een goed gevuld programma zoals Café Artistiek en voorleesmomentjes met twee ezeltjes.
Volledig scherm
POPERINGE De Kunstacademie Poperinge, de bibliotheek en de diensten cultuur en milieu slaan de handen in elkaar tijdens de Dag van het Park. Er was een goed gevuld programma zoals Café Artistiek en voorleesmomentjes met twee ezeltjes. © Laurie Bailliu

Voorleesmoment met ezeltjes tijdens Dag van het Park

PoperingePoperinge vierde dit weekend Dag van het Park. Onder een stralende zon kon een goed gevuld programma ontdekt worden in het Burggraaf Frimoutpark. Er genoten worden van cultuur, boeken, spelletjes en lekkers.

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.