Marc Dewilde en Lut Pelgrims van Volsspelencafé Het Mysterie in Poperinge.
Volledig scherm
Marc Dewilde en Lut Pelgrims van Volsspelencafé Het Mysterie in Poperinge. © Marc Dewilde

Volksspelencafé Het Mysterie en Poperingenaar Marc Dewilde organiseren tuinterrasconcerten: “Als eerbetoon aan mijn overleden vriendin”

PoperingePoperingenaar Marc Dewilde stampte vorig jaar ‘Carline’s Echo’ uit de grond. Ook dit jaar werkt Marc coronaproof concerten uit samen met Lut Pelgrims van Volsspelencafé Het Mysterie. Zanger Kobe Sercu bijt de spits af op zaterdag 8 mei. 

  1. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelijke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot doden”
    PREMIUM
    Oostende

    ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelij­ke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot do­den”

    In het Brugse assisenhof is Tommy Jonckheere (32) schuldig verklaard aan opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De jury volgde daarmee de stelling van de verdediging. Het Openbaar Ministerie en de burgerlijke partij hadden tevergeefs om een veroordeling voor doodslag gevraagd. Donderdagavond kent de beschuldigde z'n straf. Hij riskeert maximaal 10 jaar opsluiting.