In het kader van ‘Vlaanderen Feest’ wordt er gepicknickt aan de Sceure, nabij de Meestermolen, in Oostvleteren.
Volledig scherm
In het kader van ‘Vlaanderen Feest’ wordt er gepicknickt aan de Sceure, nabij de Meestermolen, in Oostvleteren. © Gemeente Vleteren

Vleterse gemeenteraad keurt plattelandsmotie goed

De Plattelandsmotie werd ook in de Vleterse gemeenteraad unaniem goedgekeurd. Het was de oppositiepartij, Vleteren Actief, die het punt had geagendeerd. “De Mobiscore is een leuk speeltje, maar ook niet meer dan dat.”

0 reacties

  1. Bierestafette in vernieuwde vakantiewoning Gervelgat: “De betonnen tegeltjes van de inkom kregen nieuw plaatsje als muurtegels in het toilet”
    PREMIUM
    Poperinge

    Bieresta­fet­te in vernieuwde vakantiewo­ning Gervelgat: “De betonnen tegeltjes van de inkom kregen nieuw plaatsje als muurtegels in het toilet”

    De vakantiewoning ‘Gervelgat’ van Katrijn en Bram vind je tussen de Lange Gervelgatstraat (nu Veurnestraat) en Korte Gervelgatstraat (nu Doornstraat). Het kreeg de toepasselijke naam ‘Gervelgat’. In volle coronacrisis verbouwde het koppel de woning uit de vroege jaren ‘30 gebouwd en kijkt uit naar een beloftevolle zomer. “Er waren zeer ingrijpende verbouwingen nodig. Enkel de buitenmuren, verdiepingen met plankenvloer en originele houten trap naar het eerste verdiep bleven behouden.”