Fotografe Amélie Soenen en haar vriend Kenneth Coudyzer hebben 40 kankerpatiënten in bloot bovenlijf voor de lens gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Fotografe Amélie Soenen en haar vriend Kenneth Coudyzer hebben 40 kankerpatiënten in bloot bovenlijf voor de lens gezet. © Foto Amélie Soenen

Veertig kankerpatiënten poseren in ontbloot bovenlijf in fotoboek: “Ik wil dat Mace (1) andere kindjes hoop geeft”

“16 jaar geleden verloor ik mijn vrouw aan kanker. 10 jaar geleden kreeg ik het zelf, nu is het beestje terug. Maar ik heb geleerd niet bij te pakken te blijven zitten. Ga ervoor, is mijn motto. Daarom wou ik hier aan meewerken.” José Mortier uit Poperinge is 77 jaar en één van de 40 hoofdrolspelers in een uniek fotoboek van fotografe Amélie Soenen (36) en Kenneth Coudyzer (39). 40 kankerpatiënten poseren er in bloot bovenlijf voor de lens. Maak kennis met Katleen (47), met Bart (57) en met Mace (1).  Confronterend, maar o zo schoon. 

 1. Oud-ambassadeur Michaël Vandebril en Bart Pluym nieuwe residenten in het Huis van de Dichter
  Watou

  Oud-ambassa­deur Michaël Vandebril en Bart Pluym nieuwe residenten in het Huis van de Dichter

  De nieuwe residenten in het Huis van de Dichter in Watou zijn Michaël Vandebril en Bart Pluym. Michaël Vandebril was gedurende twee jaar ambassadeur van het Huis en neemt nu zelf zijn intrek als resident. Het Huis van de Dichter wordt al sinds februari 2018 opengesteld als residentie voor auteurs. Tot begin 2009 was het de woning van Gwij Mandelinck, oprichter, bezieler en organisator van de Poëziezomers van Watou.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk