De mobilehome van Habitat hoopt een stukje te krijgen op een de markt van Poperinge.
Volledig scherm
De mobilehome van Habitat hoopt een stukje te krijgen op een de markt van Poperinge. © Henk Deleu

Vastgoedmakelaar Habitat komt met mobiel kantoor tot bij de klant: “Bij ons is het tekenen van een compromis een beleving”

PoperingeWie in Poperinge een huis wil kopen bij immokantoor Habitat zal dat kunnen doen vanuit een mobiel bureel. De vastgoedmakelaar wil de drempel om een van haar kantoren binnen te stappen hiermee verlagen, maar wil daarnaast de klant het zo gemakkelijk mogelijk maken. 

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Serviceclubs Soroptimist Ieper en Zonta Ieper komen op voor vrouwen die slachtoffer zijn van geweld: “Praten is niet vanzelfsprekend”
  Ieper

  Service­clubs Soropti­mist Ieper en Zonta Ieper komen op voor vrouwen die slachtof­fer zijn van geweld: “Praten is niet vanzelf­spre­kend”

  In Ieper kleurt de Rijselpoort opnieuw oranje in het kader van de Internationale Dag tegen Geweld op Vrouwen. “Waarschuwingssignalen worden soms genegeerd of verkeerd begrepen. We willen mensen bewust maken van de tekenen die kunnen wijzen op gewelddadig‐ en toxisch gedrag”, klinkt het bij Soroptimist Club Ieper en Zonta Ieper, die mee campagne voeren rond het thema.
 1. IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefactuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen
  REGIO

  IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefac­tuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen

  Wordt het OCMW in uw gemeente stilaan overspoeld door mensen die financiële hulp komen vragen? Is er nog geld over om een ijspiste aan te leggen? Met hoeveel graden draait het lokaal bestuur de thermostaat naar beneden? Gaat de straatverlichting straks uit? En bestaan er 'onbekende’ energiepremies waar u recht op heeft in uw gemeente? Op die en nog andere vragen zochten wij een antwoord bij 290 gemeenten in onze Grote Energierondvraag.
 2. Dag van de Wetenschap, een populaire lichtjeswandeling, smullen van stoofvlees of witloof tot de Historic Rally: onze weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Dag van de Wetenschap, een populaire lichtjes­wan­de­ling, smullen van stoofvlees of witloof tot de Historic Rally: onze weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen

  Buiten België-Marokko zondag om 14 uur op het WK in Qatar nog geen andere plannen dit weekend en zin om daar verandering in te brengen? Onze redactie zet je op weg met vijf leuke weekendtips voor zaterdag 26 en zondag 27 november in Zuid-West-Vlaanderen: van de Dag van de Wetenschap in vier steden en gemeenten, een populaire lichtjeswandeling, smullen van stoofvlees of witloof tot de Historic Rally in en rond Ieper: voor ieder wat wils!