De mobilehome van Habitat hoopt een stukje te krijgen op een de markt van Poperinge.
Volledig scherm
De mobilehome van Habitat hoopt een stukje te krijgen op een de markt van Poperinge. © Henk Deleu

Vastgoedmakelaar Habitat komt met mobiel kantoor tot bij de klant: “Bij ons is het tekenen van een compromis een beleving”

PoperingeWie in Poperinge een huis wil kopen bij immokantoor Habitat zal dat kunnen doen vanuit een mobiel bureel. De vastgoedmakelaar wil de drempel om een van haar kantoren binnen te stappen hiermee verlagen, maar wil daarnaast de klant het zo gemakkelijk mogelijk maken. 

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. IJsbedrijf Surprice opent salon in voormalig Labyrint: “En binnenkort zijn we te vinden in Kortrijk”
  PREMIUM
  Kemmel/Westouter/Houthulst/Kortrijk

  IJsbedrijf Surprice opent salon in voormalig Labyrint: “En binnenkort zijn we te vinden in Kortrijk”

  Het ijsjesbedrijf Surprice uit Houthulst blijft groeien. Afgelopen weekend vond de grote opening plaats van het nieuwe salon in het centrum van Kemmel, terwijl ook in Westouter een vestiging te vinden is. “Had men mij enkele jaren geleden gezegd dat ik op twee toplocaties in Heuvelland ijsjes aan de man zou brengen, dan had ik dat weggelachen”, aldus zaakvoerder Christof Thorrez. Ondertussen werd in Kortrijk een bestaande ijsjeszaak overgenomen.