ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Vakantiewoning in rook gehuld na brandje door kaarsen: “Gebruik bij voorkeur ledkaarsen”

PoperingeDe brandweer rukte in de nacht van zondag op maandag omstreeks 0.30 uur uit naar een vakantiewoning in de Canadaweg in Poperinge. Daar was een klein brandje ontstaan door enkele kaarsen op stoelen. “Pas op met kaarsen en gebruik bij voorkeur ledkaarsen”, waarschuwt Kristof Louagie van de hulpverleningszone Westhoek.

  1. ASSISEN. 20 jaar gevorderd voor Sacha Brunessaux (23): “Hij wilde meedoen met de grote jongens en moet daar de gevolgen van dragen”
    PREMIUM

    ASSISEN. 20 jaar gevorderd voor Sacha Brunessaux (23): “Hij wilde meedoen met de grote jongens en moet daar de gevolgen van dragen”

    De procureur-generaal maakt zich zorgen om de persoonlijkheid en de illegale praktijken van Sacha Brunessaux (23). “Je mag hem niet aanraken of hij gaat in de aanval”, stelde Roeland Vasseur, die 20 jaar vorderde voor de Roeselarenaar. Dat was tot groot ongenoegen van de verdediging. “Dat is even lang als de periode vanaf Sacha’s geboorte tot aan de feiten”, foeterde Johan Platteau. Die laatste had op het einde nog emotionele, hoopvolle woorden klaar voor Sacha zelf.
    Ieper