Stad Poperinge koopt voormalig Gasthof De Kring
Volledig scherm
Stad Poperinge koopt voormalig Gasthof De Kring © LBR

Stad Poperinge koopt voormalig Gasthof De Kring: “Een kloppend hart voor het verenigingsleven in Poperinge”

Poperinge wordt de nieuwe eigenaar van De Kring. Na enkele verbouwingswerken wil de stad de feestzaal ten dienste stellen van het verenigingsleven.  De vzw De Kring, eigenaar van het vroegere hotel-restaurant-feestzaal, aanvaardde het schriftelijke bod. De verdere administratieve afhandeling van de verkoop kan nu in gang worden gezet.

0 reacties

 1. Gilles verdedigt Belgische eer op WK sigaar roken in Kroatië: “Totaal onvoorbereid vice-Belgisch kampioen geworden, maar ik wil wel zo hoog mogelijk eindigen”
  PREMIUM
  Roeselare/Ieper

  Gilles verdedigt Belgische eer op WK sigaar roken in Kroatië: “Totaal onvoorbe­reid vi­ce-Bel­gisch kampioen geworden, maar ik wil wel zo hoog mogelijk eindigen”

  Gilles Tanghe (26) is de allereerste Belg ooit die officieel geselecteerd is voor het WK sigaar roken in het Kroatische Split. De Ieperling noemt zichzelf een rookie in de discipline maar kroonde zich vorige maand wel tot vice-Belgisch kampioen. Aangezien z’n voorganger afhaakte voor het wereldkampioenschap, krijgt Gilles de kans om begin september onze nationale driekleur te verdedigen door zo lang mogelijk aan zijn sigaar te lurken.
 2. Met zijn deelname aan de Dranouter Trail doet Stijn (36) voor het eerst in zijn leven aan sport: “Op karakter, maar ik ben toch mooi eerste van de vriendengroep”
  Dranouter/Boezinge/Dendermonde

  Met zijn deelname aan de Dranouter Trail doet Stijn (36) voor het eerst in zijn leven aan sport: “Op karakter, maar ik ben toch mooi eerste van de vrienden­groep”

  Sportkledij heeft hij niet en lopen doet hij al zeker niet, toch liet Stijn Notable (36) uit Boezinge zich door vrienden verleiden om deel te nemen aan de Dranouter Trail. Dat loopevenement met een lengte van 7 km vond zondag voor het eerst plaats binnen Festival Dranouter. Het parcours liep over de festivalsite en was voorzien van heel wat animatie. “Hoewel ik bijna stierf, vind ik het een heel mooi initiatief.”
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Moussa (24) kwam als vluchteling naar ons land, en maakt nu eerste sprong richting carrière als profvoetballer: “Voorbeelden genoeg die het op mijn leeftijd nog gemaakt hebben”
  PREMIUM
  Ieper

  Moussa (24) kwam als vluchte­ling naar ons land, en maakt nu eerste sprong richting carrière als profvoet­bal­ler: “Voorbeel­den genoeg die het op mijn leeftijd nog gemaakt hebben”

  Moussa Balla Camara (24) heeft een droom: profvoetballer worden. En met hem vele anderen, horen we u denken. Maar Moussa is wel op weg om die droom waar te maken, en dat via een pad dat vele anderen net niet met hem delen. Vier jaar geleden kwam hij als vluchteling terecht in het asielcentrum in Poelkapelle, vier jaar later heeft hij een transfer naar tweedeprovincialer Poperinge beet. “Alleen in de wintermaanden had ik het moeilijk. Die koude ben ik echt niet gewoon!”