POPERINGE Skate4All Poperinge organiseerde deze maand 3 succesvolle skateboard initiaties met telkens meer dan 50 deelnemers. Skate4All is een sociaal project van Poperingse skateboarders Karel Vandenbroucke, Michiel Fiey en Cas Haeyaert.
Volledig scherm
POPERINGE Skate4All Poperinge organiseerde deze maand 3 succesvolle skateboard initiaties met telkens meer dan 50 deelnemers. Skate4All is een sociaal project van Poperingse skateboarders Karel Vandenbroucke, Michiel Fiey en Cas Haeyaert. © Skate4All

Skate4All Poperinge organiseert 3 succesvolle skateboard initiaties

PoperingeSkate4All werd opgericht om kansarme kinderen te leren kennismaken met skaten en daarvoor werden vorig jaar 50 skateboards ingezameld en uitgedeeld. Het is een sociaal project van Poperingse skateboarders Karel Vandenbroucke, Michiel Fiey en Cas Haeyaert. Deze maand stonden 3 skateboard initiaties op het programma waar telkens meer dan 50 deelnemers aanwezig waren.

  1. Ook in Stavele treedt IJzer uit oevers: brandweer nog hele avond paraat. Nieuwbouwwoning loopt onder water
    Play
    Stavele

    Dronebeel­den tonen hoe IJzer volledig uit oever is getreden in West-Vlaanderen

    Door de immense regenval van afgelopen dagen is de IJzer buiten haar oevers getreden. Naast Roesbrugge (Poperinge) wordt nu ook het dorpje Stavele (Alveringem), een paar kilometer stroomafwaarts, getroffen door de wateroverlast. Het gemeentelijk rampenplan is afgekondigd. “Een kritiek moment volgt vanavond nog”, zegt VTM NIEUWS-reporter Klaas Danneel, “als er hoog water is in Nieuwpoort (waar de IJzer uitmondt; nvdr). Dan kunnen de sluizen niet open en kan het water dus ook niet wegtrekken.”