Radio Copain gaat internetradio maken in Emmaüs vanuit een retro ingerichte woonkamer.
Volledig scherm
Radio Copain gaat internetradio maken in Emmaüs vanuit een retro ingerichte woonkamer. © OLVG

Rusthuis maakt internetradio vanuit living voor De Warmste Week

Het Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis in Poperinge bereidt zich voor op Radio Copain @ Studio Emmaüs op 10 december. Vanuit een retro ingerichte living in rusthuis Emmaüs zal live internetradio gemaakt worden tussen 13 en 17 uur. “De bewoners van de beide huizen zullen de uitzending kunnen volgen via hun tv op de kamer. Ook via onze website zal de radio te beluisteren zijn van thuis uit, vanuit andere centra,... voor iedereen die ons initiatief wil volgen”, zeggen Inge Pouseele en Liselotte Mens van OLV Gasthuis.

0 reacties

 1. Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijkheid rond professionele verplaatsingen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professionele activiteiten niet raken”
  Kortrijk

  Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijk­heid rond professio­ne­le verplaat­sin­gen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professio­ne­le activitei­ten niet raken”

  “Professionele internationale verplaatsingen moeten ongehinderd en onverminderd kunnen blijven doorgaan. Het gaat om de bevoorrading van onze economie en om de uitwisseling van gespecialiseerde arbeidskrachten.” Dat zegt Bert Mons van Voka West-Vlaanderen in een reactie op de beslissing van het Overlegcomité dat niet-essentiële reizen verbiedt.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo