Google Streetview
Volledig scherm
© Google Streetview

Rooiwerken vernielen wandelpaden Helleketelbos

In het Helleketelbos werden enkele rooiwerken uitgevoerd die schade hebben veroorzaakt aan enkele wandelwegen. Iets dat volgens gemeenteraadslid Sticker moet aangepakt worden.

0 reacties

 1. Historisch WOII-altaar 54 jaar vermist, na lange zwerftocht terug in Talbot House: “We hopen dat onze zolderkapel de laatste halte wordt van de bewogen reis”
  PREMIUM
  Poperinge, Alveringem

  Historisch WOII-al­taar 54 jaar vermist, na lange zwerftocht terug in Talbot House: “We hopen dat onze zolderka­pel de laatste halte wordt van de bewogen reis”

  Een historisch altaar werd in 1945 door Britse troepen van het R.E.M.E.-regiment aan de heropende soldatenclub Talbot House geschonken. Het altaar was afkomstig uit de ruïne van een vernielde Normandische kerk. “Na een bewogen zwerftocht en te vergeefse zoektocht van ruim een halve eeuw werd het altaar per toeval herontdekt”, zegt manager Simon Louagie van het Talbot House. Het WOII-altaar keerde op zondag 9 mei, tijdens het VE-weekend (dag waarop we het einde van WOII herdenken) van Brouwerskasteel Feys in Beveren-aan-de-IJzer terug naar de soldatenclub in Poperinge.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”