Gasthof 't Rozenhof: gekruide varkensribbetje met slaatje en krieltjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Gasthof 't Rozenhof: gekruide varkensribbetje met slaatje en krieltjes. © LBR

RESTO Takeaway. Gasthof Rozenhof: voetjes onder tafel schuiven in eigen huis

 Dieter en Carmen van Gasthof Rozenhof in Proven moesten ook noodgedwongen de deuren sluiten door de coronamaatregelen, maar blijven niet bij de pakken zitten. In het weekend bieden ze afhaalmenu’s aan en die hebben we voor u geproefd. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelijke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot doden”
    PREMIUM
    Oostende

    ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) schuldig aan opzettelij­ke slagen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg: “Er is twijfel over de intentie tot do­den”

    In het Brugse assisenhof is Tommy Jonckheere (32) schuldig verklaard aan opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De jury volgde daarmee de stelling van de verdediging. Het Openbaar Ministerie en de burgerlijke partij hadden tevergeefs om een veroordeling voor doodslag gevraagd. Donderdagavond kent de beschuldigde z'n straf. Hij riskeert maximaal 10 jaar opsluiting.