RePresent Vocal Ensemble in Sint-Martinuskerk in Westvleteren.
Volledig scherm
RePresent Vocal Ensemble in Sint-Martinuskerk in Westvleteren. © Hugo Segers

RePresent Vocal Ensemble in Sint-Martinuskerk in Westvleteren

PoperingeRePresent Vocal Ensemble staat, o.l.v. Alberto Moro, op zaterdag 26 juni en zaterdag 3 juli in de Sint-Martinuskerk in Westvleteren. Ze brengen Petite Messe Solennelle van G. Rossini.

 1. Auto van Bernard in de prak gereden: “Ik had net in de kappersstoel plaatsgenomen en plots was er die klap”
  Poperinge/Vlamertinge

  Auto van Bernard in de prak gereden: “Ik had net in de kappers­stoel plaatsgeno­men en plots was er die klap”

  Vlamertingenaar Bernard Hermans zal zich zijn bezoekje aan zijn kapster in Poperinge nog lang herinneren. Net toen hij een fris kopje zou krijgen, werd zijn geparkeerde auto aangereden door een 66-jarige man die onwel was geworden achter het stuur. “Zijn vrouw riep dat hij dood was, maar ik zag onmiddellijk dat de man nog bewoog”, zegt Bernard.
 2. Thomas Joseph in Internatie in Reningelst: “We komen met een heel sterke ploeg aan de start en zullen worden geviseerd”
  Wielrennen

  Thomas Joseph in Internatie in Reningelst: “We komen met een heel sterke ploeg aan de start en zullen worden geviseerd”

  Elite zonder contract Thomas Joseph uit Kemmel start donderdag met het continentale Tarteletto-Isorex in de Internatie in Reningelst met rugnummer 1. “Ik hoop alvast een goede prestatie neer te zetten”, aldus Thomas. “Winnen is moeilijker geworden. Alles moet daarvoor in de juiste plooi vallen. We komen met een heel sterke ploeg aan de start en zullen ook worden geviseerd. Er zal naar ons worden gekeken.”