De zaakvoerders en medewerkers van Art of Building
Volledig scherm
De zaakvoerders en medewerkers van Art of Building © Art of Building

Projectontwikkelaars Centrimo en Art of Building slaan handen in elkaar

Poperinge, ZonnebekeCentrimo (Zonnebeke) en Art of Building (Poperinge) werken sinds kort samen onder de bestaande naam Art of Building. David Vanbiervliet, Jean-Luc Desmet, Jurgen Buseyne en Filip Maekelberg zijn de zaakvoerders. In het verleden werd al samengewerkt onder de noemer ‘cvba De Poorte’.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Corona deed veel meer mensen naar honing snakken: “De Belgen aten vorig jaar samen 3,2 miljoen kilo Meli-honing”
  PREMIUM
  Veurne

  Corona deed veel meer mensen naar honing snakken: “De Belgen aten vorig jaar samen 3,2 miljoen kilo Me­li-ho­ning”

  Meli, met vestiging in Veurne, heeft er een goed jaar op zitten en daar heeft de coronacrisis iets mee te maken. “Bij het minste kuchje of hoestje waren de mensen ongerust en grepen ze naar onze honing. Er werd ook veel meer thuis gekookt en ook daar speelt ons Meli-product een rol”, verklaart Roland Florizoone, zoon van Meli-stichter Alberic. Wij gingen op bedrijfsbezoek voor een blik achter de schermen.
 3. Belgische en Franse politie houden grootschalige controleactie tegen mensensmokkel
  Poperinge / Veurne / Middelkerke / Menen

  Belgische en Franse politie houden grootscha­li­ge controleac­tie tegen mensensmok­kel

  In West-Vlaanderen is woensdagavond en -nacht op een tiental verschillende plaatsen een grootschalige internationale controleactie gehouden tegen mensensmokkel. De agenten richtten zich vooral op het onderscheppen van mensensmokkelaars en opblaasbare bootjes, waarmee migranten hopen tot in Engeland te geraken. “Het aantal aangetroffen migranten op zulke bootjes is sinds 2019 verviervoudigd”, zegt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld).