Prins Edward , hertog van Kent op bezoek in Talbot House Poperinge, komt aan in Talbot House.
Volledig scherm
Prins Edward , hertog van Kent op bezoek in Talbot House Poperinge, komt aan in Talbot House. © Henk Deleu

Prins Edward, neef van koningin Elizabeth, brengt bezoek aan Talbot House

PoperingeEen beetje incognito bracht dinsdagavond prins Edward Windsor (86), de neef van koningin Elizabeth, een bezoek aan het Talbot House in Poperinge. Het doel van zijn bezoek aan de Westhoek is de herbegrafenis van 9 militairen op Tyne Cot Cemetery in Passendale.

 1. ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuilder
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuil­der

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat dinsdag eerst de moeder en zus van Dean nog waren komen getuigen, werden ook al de eerste pleidooien gehouden. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. FC Poperinge stopt samenwerking met trainer Dave Van Moerkercke: “Met die kern haalde ik het onderste uit de kan”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  FC Poperinge stopt samenwer­king met trainer Dave Van Moerkercke: “Met die kern haalde ik het onderste uit de kan”

  Verrassing alom bij tweedeprovincialer FC Poperinge A waar er een einde komt aan de samenwerking met hoofdtrainer Dave Van Moerkercke. “Waarschijnlijk zijn zebinnen de club ontgoocheld dat we de eindronde niet haalden”, zoekt de ontslagen coach naar een reden. “Nu wordt het moeilijk om alsnog een andere ploeg te vinden, want de meeste plaatsen zijn volzet.”