Popin plaatste in samenwerking met Honeybeez twee bijenkasten op het bedrijventerrein Sappenleen.
Volledig scherm
Popin plaatste in samenwerking met Honeybeez twee bijenkasten op het bedrijventerrein Sappenleen. © Stad Poperinge

Popin verwelkomt 100.000 bijtjes

PoperingeOp het bedrijventerrein Sappenleen in Poperinge vliegen sinds dit voorjaar 100.000 bijtjes rond. Popin, de vereniging van de bedrijven die er gelegen zijn, plaatste er in samenwerking met Honeybeez namelijk twee bijenkasten. 

 1. Zondag geen voetbal als Duivels spelen, White Star Lauwe is boos: “FIFA kiest voor het geld, wij zien alle kleuren van de regenboog”
  Lauwe

  Zondag geen voetbal als Duivels spelen, White Star Lauwe is boos: “FIFA kiest voor het geld, wij zien alle kleuren van de regenboog”

  Omdat de Rode Duivels komende zondag om 14 uur op het WK tegen Marokko spelen, mogen er in het amateur- en provinciaal voetbal nergens in ons land competitiewedstrijden van het eerste elftal worden gespeeld. De clubs zijn dus verplicht om te schuiven in hun kalender, en daar heeft niet iedereen evenveel begrip voor. “Wanneer mogen wij spelen a.u.b.?”, vraagt secretaris Charly Nowé van eersteprovincialer White Star Lauwe zich af. “Het amateurvoetbal krijgt klappen.”
 2. Nieuwe campagne Sint-Maartensscholen 
focust op positief verhaal: “Veilige omgevingen waar leerlingen dingen kunnen uitproberen”
  Ieper

  Nieuwe campagne Sint-Maartens­scho­len focust op positief verhaal: “Veilige omgevingen waar leerlingen dingen kunnen uitprobe­ren”

  De Ieperse scholengroep Sint-Maartenscholen (SMSI) is de negatieve berichtgeving rond het onderwijs wat beu en lanceert daarom een nieuwe campagne. Daarmee tonen de scholen aan wel degelijk over een eigentijdse en kwaliteitsvolle werking te beschikken. “We leggen de klemtoon op onze leerlingen: Waar dromen ze van? Wat willen ze bereiken en hoe zien ze hun toekomst?”