“De gemeente van de toekomst is de klok rond online bereikbaar. Je kan er met een muisklik je dossier inkijken en transacties uitvoeren, maar je blijft welkom op het gemeentehuis wanneer je dat wenst.”
Volledig scherm
“De gemeente van de toekomst is de klok rond online bereikbaar. Je kan er met een muisklik je dossier inkijken en transacties uitvoeren, maar je blijft welkom op het gemeentehuis wanneer je dat wenst.” © LBR

Poperinge zet in op digitalisering met 'Gemeente zonder gemeentehuis': “De klok rond online bereikbaar”

PoperingeDe stad Poperinge wil werk maken van een grotere digitale dienstverlening. De stad neemt daarvoor deel aan het project ‘De e-Westhoek: één regio zonder gemeentehuizen’.

  1. RESTOTIP. Restaurant Bacon in Ieper,  een combinatie van (h)eerlijke gerechten, biowijnen en gastvrijheid
    PREMIUM
    Ieper

    RESTOTIP. Restaurant Bacon in Ieper, een combinatie van (h)eerlijke gerechten, biowijnen en gastvrij­heid

    Twintig maanden na de opening en dan nog eens in volle coronacrisis al meteen 12 op 20 scoren in de Gault&Millau. Niet slecht voor een kok die de stiel aan zichzelf leerde en een slager die nog eens iets anders wou doen in zijn leven. Virginie Gelaude en Pascal Vasseur tilden hun zaak vorig jaar zelfs nog tot een 13 op 20 in de culinaire gids. Afgelopen weekend gingen we langs en we vielen van de ene verbazing in de andere.