De tien manschappen van Brandweer Westhoek, vlak voor hun vertrek om hulp te gaan bieden bij de extreme wateroverlast aan de andere kant van het land.
Volledig scherm
De tien manschappen van Brandweer Westhoek, vlak voor hun vertrek om hulp te gaan bieden bij de extreme wateroverlast aan de andere kant van het land. © Brandweer Westhoek

Poperinge steunt getroffen gemeenten en hun bevolking na extreme wateroverlast

PoperingeStad Poperinge wil zijn steun betuigen en iets bijdragen aan de getroffen bevolking door de overstromingen in oosten van het land. Enkele vrijwilligers van de lokale brandweerpost van Brandweer Westhoek in Poperinge rukten eind vorige week, met heel wat andere collega’s uit de Westhoek, uit om te helpen bij de extreme wateroverlast. De Hoppestad opent onder andere een zichtrekening, waarop de Poperingenaars een gift kunnen storten.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).