De Grote Markt in Poperinge.
Volledig scherm
De Grote Markt in Poperinge. © Henk Deleu

Opnieuw uitbreiding terrassen voor Poperingse horeca

PoperingeDe heropening van de terrassen is in zicht en net zoals vorig jaar kunnen horecazaken in Poperinge hun terrassen uitbreiden. Aanvragen dienen via de stadswebsite ingediend te worden.

 1. Ticketverkoop Kunstenfestival Watou start op 19 mei: “Alle kunstenaars zijn gekozen en optredens ‘Watou Live’ liggen vast”
  Watou

  Ticketver­koop Kunstenfes­ti­val Watou start op 19 mei: “Alle kunste­naars zijn gekozen en optredens ‘Watou Live’ liggen vast”

  De 40ste editie van het Kunstenfestival Watou vindt plaats van 3 juli tot en met 5 september en wordt ook uitgebreid. De volledige selectie kunstenaars en dichters van ‘Watou 2021’ staat vast. Stad Poperinge en de curatoren van het Kunstenfestival Watou, Benedicte Goesaert, Chantal Pattyn en Peter Verhelst pakken ook uit met ‘Watou Live’. De ticketverkoop start op woensdag 19 mei om 11 uur.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"