Archiefbeeld sportabedevaart Watou 2020
Volledig scherm
Archiefbeeld sportabedevaart Watou 2020 © LBR

Opnieuw sportabedevaart in Watou

WatouDe 79ste sportabedevaart zal op zaterdag 12 februari doorgaan in Watou. Sportlui en hun sportmateriaal krijgen op zaterdagmorgen 12 februari de zegen voor een veilig sportseizoen.

 1. Fractieleider Groen Jordy Sabels (31) neemt afscheid van Ieper voor zijn zieke vriendin: “Gezondheid van mijn vriendin is belangrijker dan mijn zitje”

  Fractielei­der Groen Jordy Sabels (31) neemt afscheid van Ieper voor zijn zieke vriendin: “Gezondheid van mijn vriendin is belangrij­ker dan mijn zitje”

  “Ik ga nu zwijgen of ik begin traantjes te pinken.” Groen fractieleider Jordy Sabels nam afgelopen maandag de laatste keer het woord op de Ieperse gemeenteraad. Binnenkort verhuist hij, samen met zijn vriendin, naar Gent. Zijn politieke loopbaan zet hij even on hold. “Ze zeggen altijd dat je geen vrienden kan maken in de politiek, maar er zijn er hier toch wel een paar die ik ga missen.”
  Ieper
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.