HARINGE Archiefbeeld Blaubluesfestival in Haringe.
Volledig scherm
HARINGE Archiefbeeld Blaubluesfestival in Haringe. © Blaubluesfestival Haringe

Opnieuw bluesfestival in Haringe: “Aantal aanwezigen wordt beperkt”

HaringeNamen als Blues Lee, Missy Sippy all Stars, Little Hook en Pancrase and Friends staan op de affiche van het Blaubluesfestival in Haringe. Op zaterdag 13 november wordt de 21ste van het bluesfestival georganiseerd in De Levaard. De aanwezigen worden beperkt en tickets kunnen uitsluitend online gekocht worden.

 1. Dierenpark De Zonnegloed wellicht dit weekend nog gesloten na overstroming: “We moeten ons voorbereiden op meer van dat”
  PREMIUM
  Oostvleteren

  Dierenpark De Zonnegloed wellicht dit weekend nog gesloten na overstro­ming: “We moeten ons voorberei­den op meer van dat”

  Dierenpark De Zonnegloed in Oostvleteren maakt de balans op na de wateroverlast dat het park voor het eerst in 25 jaar zo hard trof. Verschillende dierenverblijven kwamen onder water te staan en ook de wandelpaden waren niet meer bruikbaar. Het ziet er niet naar uit dat het park dit weekend al opnieuw open gaat. “We trekken hier lessen uit voor de toekomst.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.