De band RFF staat op de affiche van Marktrock Poperinge
Volledig scherm
De band RFF staat op de affiche van Marktrock Poperinge

Ook Rewind Fast Forward en dj Dimitri Wouters op Marktrock Poperinge

De organisatie van Marktrock Poperinge heeft ook Rewind Fast Forward en dj Dimitri Wouters toegevoegd aan de affiche voor de komende editie.

 1. Oorlogsveteraan George Sutherland is ereburger van Poperinge: “Symbool van hoop”
  Poperinge

  Oorlogsve­te­raan George Sutherland is ereburger van Poperinge: “Symbool van hoop”

  De stad Poperinge is een ereburger rijker. Oorlogsveteraan George Sutherland (98) krijgt de erkenning omwille van zijn inspanningen voor Talbot House en het verhaal van WOI. Hij werd door burgemeester Christof Dejaegher en onder muzikale begeleiding van The Flanders Memorial Pipe Band feestelijk opgehaald. Zijn vervoer was de Peugeot 604 waarmee ooit de president van Niger werd rondgereden. Pieter Verheyde, uitbater van restaurant Terminus in Watou en eigenaar van de auto, fungeerde als chauffeur. In het Poperingse stadhuis volgde de toekenning van het ereburgerschap en ondertekening van het Gulden boek.
 1. Jan Yperman Ziekenhuis schaalt op naar 2A: “Geen plaats voor coronapatiënten uit andere ziekenhuizen”
  Ieper

  Jan Yperman Ziekenhuis schaalt op naar 2A: “Geen plaats voor coronapa­tiën­ten uit andere ziekenhui­zen”

  Het Ieperse Jan Yperman Ziekenhuis ging in een week tijd van 7 naar 26 opgenomen Covid-19-patiënten. Het ziekenhuis schakelt vanaf maandag naar fase 2A, wat wil zeggen dat er met een volledige Covid-afdeling wordt gewerkt en dat de spoeddienst wordt aangepast. Het hospitaal zegt nog geen patiënten uit andere ziekenhuizen te hebben geweigerd, maar dat er ook geen plaats is voor hen.
 2. AG Driedaagse arriveert twee dagen in De Panne: “Supporter voor de toprenners, maar doe dat vanuit je luie zetel”
  De Panne

  AG Driedaagse arriveert twee dagen in De Panne: “Supporter voor de toprenners, maar doe dat vanuit je luie zetel”

  De renners rijden op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober de AG Driedaagse Brugge-De Panne, en da’s in coronatijden al een heel succes. Op beide dagen fietsen de dames en heren een parcours van 44 kilometer met plaatselijke rondes. De aankomst ligt telkens in de Veurnestraat in De Panne. Wel dit: de gemeente roept op om de wielerwedstrijd thuis voor de buis te volgen. Voorzitter Bruno Dequeecker kijkt vol enthousiasme vooruit na erg stressvolle weken.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement