Aan de graven en nissen waarvan de termijn afloopt, of die verwaarloosd zijn, is een akte hiervan terug te vinden. Een hernieuwing kan via de dienst Burgerzaken of online.
Volledig scherm
Aan de graven en nissen waarvan de termijn afloopt, of die verwaarloosd zijn, is een akte hiervan terug te vinden. Een hernieuwing kan via de dienst Burgerzaken of online. © Stad Poperinge

Online concessie graf en nissen verlengen

PoperingeAan de graven en nissen waarvan de termijn afloopt, of die verwaarloosd zijn, is een akte hiervan terug te vinden. Er kan besloten worden om een verlenging of concessie aan te gaan of om het graf te herstellen. Een hernieuwing kan via de dienst Burgerzaken of online.

  1. MIJN DORP. Abele is het dorp van gemeenteraadsvoorzitter Jeroen Verdonck (37): “Uit de Westhoek wegtrekken zie ik mezelf niet snel doen”
    PREMIUM
    Abele

    MIJN DORP. Abele is het dorp van gemeente­raads­voor­zit­ter Jeroen Verdonck (37): “Uit de Westhoek wegtrekken zie ik mezelf niet snel doen”

    Eind vorig jaar werd hij nog voorzitter van de Poperingse gemeenteraad en beroepshalve is Jeroen Verdonck (37) actief in Festival Dranouter. De man woont sinds zijn geboorte in het grensdorp Abele. Verhuizen naar een ‘grootstad’ als Kortrijk ziet hij zichzelf niet meteen doen en het ziet er dan ook niet naar uit dat hij ‘zijn’ Abele snel zal verlaten. “Mijn mooiste momenten beleef ik altijd in het verenigingsleven, dat houdt een dorp samen.”