Aan de graven en nissen waarvan de termijn afloopt, of die verwaarloosd zijn, is een akte hiervan terug te vinden. Een hernieuwing kan via de dienst Burgerzaken of online.
Volledig scherm
Aan de graven en nissen waarvan de termijn afloopt, of die verwaarloosd zijn, is een akte hiervan terug te vinden. Een hernieuwing kan via de dienst Burgerzaken of online. © Stad Poperinge

Online concessie graf en nissen verlengen

PoperingeAan de graven en nissen waarvan de termijn afloopt, of die verwaarloosd zijn, is een akte hiervan terug te vinden. Er kan besloten worden om een verlenging of concessie aan te gaan of om het graf te herstellen. Een hernieuwing kan via de dienst Burgerzaken of online.

  1. Boerenprotest stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”
    Roeselare/Ieper/Tielt/Kortrijk/Poperinge

    Boerenpro­test stuurt verkeer ook in West-Vlaanderen hele namiddag in de war: “Enige manier waarop we de regering naar ons kunnen doen luisteren”

    Duizend tractoren uit alle uithoeken van West-Vlaanderen hebben woensdagnamiddag het verkeer in de provincie op verschillende plaatsen in de war gestuurd. Op de R32 in Roeselare verzamelden alle boeren drie uur lang en maakten alle verkeer onmogelijk. De combinatie met een ongeval op de E403 in Rollegem-Kapelle en een brandende vrachtwagen op de A19 in Menen maakte de situatie voor veel automobilisten nog erger. De terugtocht van de tractoren zorgde ook in de avondspits nog voor heel wat hinder.