Schepen Loes Vandromme en de werkgroep met Matthias Breyne, Dries Vanrobaeys, Chris Vandenberghe en Wim Chielens en cultuurfunctionaris Jessy Clynckemaillie.
Volledig scherm
Schepen Loes Vandromme en de werkgroep met Matthias Breyne, Dries Vanrobaeys, Chris Vandenberghe en Wim Chielens en cultuurfunctionaris Jessy Clynckemaillie. © Michael Depestele

Nieuwe theaterwandeling ‘De Totetrekker van Poperinge’

‘De Totetrekker van Poperinge’, een nieuwe editie van de theaterwandeling, vertelt vanaf half augustus op zeven locaties in het centrum het fictieve verhaal van de illustere figuur Jean-Marie. Nieuw dit jaar is dat een maaltijd bij een lokaal restaurant de uitstap kan afsluiten. 

0 reacties

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels