Bierkenner Kristel Logie organiseerde in woonzorgcentrum OLV Gasthuis in Poperinge een bier- en wielrennenactiviteit.
Volledig scherm
Bierkenner Kristel Logie organiseerde in woonzorgcentrum OLV Gasthuis in Poperinge een bier- en wielrennenactiviteit. © Kristel Logie

Na alle corona-ellende: een bier- en wielrennenactiviteit in OLV Gasthuis

PoperingeBierkenner Kristel Logie organiseerde in woonzorgcentrum OLV Gasthuis in Poperinge een bier- en wielrennenactiviteit. “En dat na 1 jaar geen enkele activiteit. Puur genieten zowel voor mij als de bewoners”, zegt Kristel.

 1. Zorgsamenwerking Complement ondersteunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”
  Heuvelland

  Zorgsamen­wer­king Complement onder­steunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”

  De Kemmelse Sanne Couttouw richtte zorgsamenwerking Complement op met enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit. “Niet iedereen is het gegund om (snel) zwanger te worden en daar komt psychosociaal heel wat bij kijken. Complement wil de professionele krachten bundelen om via een complementaire en holistische visie mensen gericht te kunnen ondersteunen in hun kinderwens”, zegt Sanne.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje